MARINER 3S AG, Švica

Švicarsko družinsko podjetje v lasti družine Sommer, ki je bilo ustanovljeno leta 1945. Od samega začetka podjetje ohranja proizvodni obrat v Švici.

Specializirano je za razvoj in prodajo visoko kvalitetnih profesionalnih čistilcev za čiščenje bazenov – za notranje, zunanje in naravne bazene. Družba svojim strankam zagotavlja bistven prispevek, da se kopeli in bazeni zanesljivo čistijo in tako dolgoročno ohranjajo privlačnost. Prvi avtomatski robot so razvili že leta 1970, kar je bilo v tedanjem času izjemno in sila inovativno. Ob neprestanem razvoju svojih rešitev ostajajo na svetovnem vrhu kot vodilni proizvajalec robotskih podvodnih čistilcev.

MARINER 3S predstavlja najvišjo kakovost avtomatskih robotov za čiščenje bazenov. Izjemno tehnološko dovršeni, robustni in preprosti za uporabo. Od izbire surovin, polizdelka in končnega izdelka nič ni prepuščeno naključju ali pogojevanju s ceno, zato so čistilci izdelani iz visoko kakovostnega obstojnega nerjavnega jekla, ASA plastike, NBR gume, do lastnega oblikovanja in proizvodnje tiskanih vezij. Vsi roboti so še vedno ročno izdelani, kot so jih izdelovali ob ustanovitvi. S svojimi lastnostmi presegajo vsa pričakovanja, zato ni presenečenje, da imajo vsi njihovi roboti tudi pridobljen zaščitni švicarski znak ‘’SWISS QUALITY’’.

Vsi čistilci Mariner že od nekdaj delujejo z izjemno natančnostjo, vsako leto pa so bolj dovršeni. Z najnovejšim čistilcem Navigator 3, razvitem v letu 2018, ki je lahek, natančen in robusten – brez problema čisti bazene tudi do 70 m najdaljše stranice z manj kot 1 mm odstopanja na celotno dolžino -, so dosegli 100% natančnost. Gre za to, da se v avtomatskih programih čiščenje vedno prekriva za 20% svoje širine! Podjetje je prisotno na vseh tržiščih sveta, največ pa v Evropi, Rusiji, ZDA, ekspresno vstopa na trge Azije.

Linija profesionalnih robotskih čistilnikov bazena

Vas zanima več o
robotskih čistilcih bazenov?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas