Tako kot hiša ali avto se prav tako umaže bazen ali jacuzzi (hidromasažni bazen) in prav nihče ne mara sedimenta niti drugih madežev v bazenu. Filtracija bazena ni dovolj! Če želite maksimalno uživati v bazenu je  potrebno tudi mehansko odstranjevanje nečistoč v njem. Tako poskrbimo za higieno in prijeten občutek ob kopanju!

Preprosti ročni čistilci za manjše bazene in jacuzzije, ki jih nudimo: Manovac, Vektro mini, Vektro pro. V koliko pa ne želite trošiti vašega časa za ročno čiščenje, obstajajo tudi podobni sesalci kot Irobot za hišo. Smo pooblaščeni prodajalec in edini pooblaščeni serviser v Sloveniji za svetovno znano znamko Maytronics Dolphin. Več o tem si lahko ogledate pod robotsko čiščenje (link na dolphin)

Mano vac

Ročni čistilec namenjen za čiščenje Spa in nadzemnih bazenov.
Vsebuje dva nastavka: za čiščenje vodne površine in s četko za čiščenja dna.
Nosilec čistilca za pritrditev na steno vključen.

Baterijski čistilec VEKTRO MINI

Ročni čistilec z polnilo baterijo, primere za male bazene, SPA in bazene z avtomatskim roletnim pokrivalom. Vektor mini je izjemno lahek za uporabo, opremljen je s senzorjem za ustavlanje delovanja izven vode, več delnim teleskopom in vsebuje 2 nastavka za čiščenje. Čas delovanja 30 minut, polnjenje 4 ure. Ohišje čistilca je prozorno, zaradi lažjega nadzora nad čiščenjem. Krožna krtačka opremljena z kolescem in bočnim ščetkami, da bi lažje očistili kote v bazenu. Kapaciteta črpalke je 45 l/min

Baterijski čistilec VEKTRO PRO nova verzija

Ročni čistilec vakumski čistilec za sesanje umazanije. Opremljen je z udobno ročko za lažje čiščenje ter ščetko za čiščenje kotov stopnic ali hidromasažno kad.

Maksimalni delovni čas: 90 minut.
Čas polnjenja: 4/5 ur
V kompletu je čistilec, baterije, polnilec, 2 filtra.
Ščetka ima kolesca za lažje čiščenje.Priporočeno je za SPA in bazene do 30 m2.

Vas zanima več?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas