Clubliner in Clubliner plus

Ni naključje, da je Švicarski proizvajalec Mariner 3S vodilni dobavitelj čistilcev bazenov za velike bazenske komplekse, saj s stalnim razvijanjem zagotavlja dovršeno tehnologijo čiščenja in s tem zanesljivost ter učinkovitost.

Idealna rešitev za bazene do 25 m dolžine, odlično čisti bazene od 20 cm globine. Čistilec ustvari dovolj velik vakuum, da se ga lahko namesti na zid. Odlično obvozi in zazna vse vrste ovir od stebričkov, naklančin, podvodnih rekreacijskih koles itd.

  • Švicarska kvaliteta
  • izjemna moč sesanja kar 500 l/min
  • visoka učinkovitost čiščenja s 7 kg vakuuma
  • Brez težav posesa tudi večje delce – kamenje
  • inteligentna avtomatika in udobno upravljanje s svojimi tremi programskimi vzorci: H, N in X

PRIMERJAVA MED CLUBLINER IN CLUBLINER PLUS

Clubliner plus se v primerjavi s Clublinerjem razlikuje v eni sami komponenti, vendar izjemno pomembni komponenti, to je osnovni senzor. Ta komponenta omogoča clubliner plus natančno vzporedno vožnjo in zaznavanje ovir. Clubliner plus je sposoben potovalnih vzorcev H, N in X. Clubliner tega senzorja nima, zaradi te razlike je možna uporaba le potovalnega vzorca X.

KVALITETEN

Razvit za bazene dolžine do 25 metrov in celo bazene za otroke komaj 20 cm. Zaradi kompaktne oblike in velikosti dokazuje odlično razvojno tehniko, zaradi česar lahko ta čistilec konkurira celo čistilcem višjega razreda.

HIDRAVLIKA

Sofisticirana hidravlika zagotavlja učinkovito sesanje nad celotno širino stroja. Umazana voda najprej vstopa skozi filter in nato skozi črpalke. Zato so črpalke zaščitene pred blokado in poškodbo. Zahvaljujoč optimizaciji pretoka vode je zato preprečen propust umazanije nazaj v bazen.

UČINKOVITOST ČIŠČENJA

Podtlak, ki ga čistilec ustvarja s pomočjo hidravlike in njegove oblike ter frikcijskega efekta sesane vode je več kot 5 kg. S tem zagotavlja najvišjo učinkovitost možno v vodah pri minimalni globini 20 cm. Zaradi svoje kompaktne oblike, stroj odlično čisti po stranskih robovih in v vogalih.

RAVNANJE

Clubliner z lahkim in kompaktnim transportnim vozičkom je priročen in enostaven za ravnanje na tleh. Naprava s svojimi 16 kg teže je naprava lahke kategorije. Robot se lahko iz vozička zapelje v bazen. Zaradi svoje majhne teže, ki se v vodi še zmanjša, lahko po zaključenem čiščenju preprosto potegnemo za kabel, da ga dvignemo do vodne gladine. Nato s pomočjo daljinskega upravljavca čistilec ročno usmerimo iz bazena.

KAPACITETA FILTROV

2 lamelna filtra zagotavljata veliko filtrirno površino. Posoda za filtre je izjemno prostorna in jo zato lahko prikladno odstranimo z vrha robota brez strahu, da bi ušla posesana umazanija iz posode. Posodo odnesemo do umivalnika ali tuša kjer se filtri odstranijo in enostavno izperejo. Mariner je razvil tudi posebno napravo za čiščenje filtrov z imenom Puromat.

SAMODEJNO DELOVANJE

Opremljen z osnovnim-senzorjem, ki mu omogoča samodejno delovanje. Prepozna vse ovire in jih zaobide varno in s tem spremeni kabel zapleta. Očisti bazene pravilne oblike 10 x 25 m v 100 min.

Vas zanima več?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas