Naši zaposleni

Čistilci za bazen v družinskem podjetju

Milan je gonilna sila podjetja, ki nudi različne čistilce za bazen za majhne, velike bazene, terme, spaje, vodne parke. Podjetje je prevzel od staršev. Oče Milan je sprva začel z distribucijo črpalk za prečrpavanje vode za industrijo, paleto storitev pa razširil še s servisom. Kasneje sta skupaj z mamo Marjeto v program vključila tudi visoko kakovostne čistilce za bazen.
Družinska tradicija se nadaljuje, potem ko je bilo podjetje Mimeks Trade d.o.o. ustanovljeno leta 1991. Direktor Milan Mastnak mlajši se je sprva izobraževal na tem področju v tujini, pod okriljem švedskega podjetja WEDA, nato pa nadaljeval v družinskem podjetju. Milan je bil eden ključnih mož pri urejanju voda pod najvišjo zgradbo na svetu, Burj Khalifo v Dubaju. Tam je preživel dve leti in pomagal pri uspešni postavitvi sistemov za čiščenje. Čistilec oziroma čistilci za bazen v Dubaju še vedno delujejo brezhibno, te so sicer postavili leta 2010.
Ko se za kakšno urico po delovniku odklopi, se posveti duhovnim vajam ter polnjenju z energijo. Je zagovornik zdravega načina življenja, skupaj z ženo Barbaro na slovenskem tržišču ponujata produkte sibirske cedre. Ta olajša marsikatero težavo, cedrine izdelke ali sveti les je mogoče kupiti tudi v njuni spletni trgovini (LINK).

Boris je starejši brat v družini Mastnak. Je pomemben člen družinskega podjetja, saj poskrbi, da je vsaka črpalka ali čistilec  za bazen ob okvari popravljen v najkrajšem možnem času. Na voljo je 24 ur na dan 7 dni v tednu, da tudi po telefonu svetuje uporabnikom sesalcev ali črpalk ob nepredvidenih dogodkih. Hkrati pomaga pri prvih korakih novim kupcev z nasveti za optimalno uporabo čistilca ali črpalke.
V prostem času je glasbenik po duši. Ko ne dela, najraje poprime za kitaro ter skupaj s prijatelji zaigra v bendu.

Marjeta je mama Milana in Borisa, ki je v podjetju vpeta že od samostojnosti Slovenije. Po Milanovem prevzemu skrbi za posebna svetovanja ter ohranjanje nekaterih stikov s strankami. Je skupek modrosti in nasvetov, brez nje si podjetja Mimeks Trade ne gre predstavljati.
Ko se odlepi od dela – kar je sicer težko – se najraje posveti vnuku ali igranju odbojke. Je strastna popotnica in športnica. Pa tudi zavzeta navijačica slovenskih športnikov, zato le redko zamudi kakšen športni dogodek.

Aleksander se je ekipi podjetja Mimeks Trade pridružil leta 2019, s svojo mladostniško zagnanostjo ter novodobnimi prijemi je pripomogel k širjenju ponudbe. Na dnevni ravni skrbi za stranke, opravlja demonstracije za čistilce za bazen in svetuje k preudarni uporabi sesalcev.