Proliner in Proliner plus

Idealna naprava za velike komplekse in termalne komplekse z bazeni, ki so večji od 25 metrov. Oblikovan tako, da s svojim močnim vakuumom odstrani umazanijo iz vseh robov in vogalov. Filtrini sistem omogoča sesanje finega peska in praha, prav tako pa večje dele kot so gumice, kamenje, matice in drugo. Brez problema opravi z vsemi oblikami in ovirami v bazenih.

Po vsem svetu ogromno gostov uživa v množični ponudbi velikih kopališč in termalnih kompleksov. Ti objekti zajemajo tudi bazene večje od 25 metrov in manjše od olimpijskih bazenov. Za takšne objekte je Mariner 3s razvil novo generacijo robotov za čiščenje bazenov modela Proliner in Proliner plus, ki ju je ponudil tržišču v letu 2016.

S tema učinkovitima robotoma so upravljalci in lastniki tako zunanjih kot notranjih in privatnih bazenov pridobili na izbiro ustrezna stroja, ki nudita :

  • Švicarska kvaliteta
  • izjemno moč sesanja kar 850 l/min
  • visoko učinkovitost čiščenja s 15 kg vakuuma
  • veliko kapaciteto filtrov do 27 kg smeti
  • inteligentno avtomatiko in udobno upravljanje s svojimi tremi programskimi vzorci: H,N in X

PRIMERJAVA MED PROLINER IN PROLINER PLUS

Proliner plus se v primerjavi s Prolinerjem razlikuje v eni sami, vendar izjemno pomembni komponenti, to je osnovni senzor (giroskop). Ta komponenta omogoča proliner plus natančno vzporedno vožnjo in zaznavanje ovir. Proliner plus deluje v potovalnih vzorcih H, N in X. Proliner tega senzorja nima, zaradi te razlike je možna uporaba le potovalnega vzorca X.

KVALITETEN

Razvit za bazene dolžine od 25 metrov naprej. Lahkoten in preprost za uporabo, odlikuje ga izjemno dosegljiva cena za švicarsko kakovost. Lahko se uporablja do minimalne globine 20-30 cm, celo v bazenih s plažo, ki jo zazna in se tako obrne, da nadaljuje avtomatsko delovanje. S kakovostjo, ki je ponujena in težo le 28 kg lahko zagotovo trdimo, da  v svojem rangu nima primerljivega konkurenta.

HIDRAVLIKA

Zajamčena dovršena hidravlika. Učinkovita čistost preko celotne širine stroja. Onesnažena voda potuje skozi filter in šele nato preko črpalke. S tem se prepreči zamašitev in poškodbe črpalke. Zahvaljujoč optimizaciji pretoka vode je  preprečen izpust umazanije nazaj v bazen.

UČINKOVITOST ČIŠČENJA

Optimirana hidravlika skupaj z močjo črpalke ustvari podtlak do 15 kg. Zaradi tega se stroj izjemno dobro prisesa na površino ter lahko brez težav čisti linijo preko svoje širine, kar 70 cm brez vrzeli. Dokaz močnega vakuuma je možnost postavitve robota na steno, kjer deluje brezkompromisno.  Proliner se prilega kotom in vozi vzdolž robov, kjer brez težave odstrani umazanijo. Njegova dovršena oblika dopušča, da čisti bazene v minimalni globini 20-30 cm.

RAVNANJE

Proliner s kompaktnim transportnim vozičkom je priročen in enostaven za ravnanje na tleh. Naprava s svojimi 28 kg teže je naprava srednje kategorije. Robot se lahko iz vozička zapelje v bazen. Zaradi svoje majhne teže, ki se v vodi še zmanjša, lahko po zaključenem čiščenju preprosto potegnemo za kabel, da ga dvignemo do vodne gladine in poprimemo za priročno vrvico z držalom. Nato s pomočjo daljinskega upravljalca čistilec ročno usmerimo iz bazena.

KAPACITETA FILTROV

6 filtrskih vložkov je vstavljenih v filtrsko škatlo. Filtri velike površine zadržijo ogromno umazanije. Posoda za filtre je izjemno prostorna in jo zato lahko prikladno odstranimo z vrha robota brez strahu, da bi ušla posesana umazanija iz posode. Posodo odnesemo do umivalnika ali tuša, kjer se filtri odstranijo in enostavno izperejo.  Mariner 3S je razvil tudi posebno napravo za čiščenje filtrov z imenom Puromat.

SAMODEJNO DELOVANJE

Opremljen z osnovnim senzorjem, ki mu omogoča samodejno delovanje. Prepozna vse ovire in jih zaobide varno, s čimer prepreči zapletanje plavajočega kabla. Bazene pravilne oblike 25 x 50 m očisti v 150 min.

Vas zanima več?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas