WEDA YT800

Za čiščenje peščenih filtrov in velikih bazenov

YT-800 je električni podvodni robot za čiščenje velikih podvodnih površin, ki ga daljinsko krmilite in lahko čisti aplikacije kot je dno peščenega filtra. Močna črpalka in široka sesalna šoba omogočata čiščenje velikih površin v relativno kratkem času.

Sediment se črpa skozi cev do določenega mesta izliva, kot je postaja za obdelavo peska. Tradicionalno čiščenje z nakladalnimi stroji, transportnimi trakovi  tako zahtevajo drago naložbo in čiščenje ročnega filtra je zahtevno in intenzivno delo. Oba načina zahtevata, da se filter izprazni in izključi iz obratovanja.

Z YT-800 lahko čiščenje opravite med polnim obratovanjem. Robot z lahkoto upravlja ena oseba, YT-800 je daljinsko krmiljen z radijsko kontroliranim pilotom. Vozilo je lahko opremljeno s podvodnimi kamerami, da se olajša delo na dolge razdalje iz kombija ali delovne sobe. Uporaba YT-800 zmanjšuje stroške čiščenja in ne prekinja distribucije. YT-800 ima samo elektromotorje in ne uporablja nobenih nevarnih olj ali kemikalij, ki bi lahko poškodovale filter.

Druge aplikacije za YT-800 vključujejo čiščenje infiltracijskih jezov in površinsko čiščenje velikih zunanjih bazenov.

Specifikacije:

  • Dimenzije (L x Š x V): 1150 x 1200 x 900 mm
  • Kapaciteta črpalke: 100 m3 / h
  • Hitrost: variabilna od 0,5 do 10 m / min
  • Poraba energije: 5,5 kW
  • Drugo: Vrtljiva šoba je navpično nastavljiva
  • Lahko je opremljen z video kamero, lahko se opremi z drobilcem ali najlonsko ščetko odvisno od potrebe v aplikaciji.

Vas zanima več o robotskih industrijskih čistilcih?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas