WEDA YT600

Za odstranjevanje usedlin v rezervoarjih

YT-600 je daljinsko vodeno vozilo za odstranjevanje sedimenta (blata) v vseh vrstah rezervoarjev. Močna vrtinčna potopna črpalka in široka šoba omogočata čiščenje velikih površin.

Sediment se črpa skozi cev na izbrano točko izliva ali na v filter (ni vključen v standardno aplikacijo).

Zaradi tradicionalnega čiščenja in odstranjevanja sedimentov je treba rezervoar odstraniti iz delovanja, kar povzroča motnje in posledično razpoke ter druge probleme na dnu in stenski strukturi rezervoarjev. Z uporabo YT-600 lahko rezervoar med čiščenjem ostane v uporabi. YT600 se danes uporablja v več različnih industrijskih aplikacijah, od rudnikov in obratov za razsoljevanje do hladilnih stolpov v procesni in drugi industriji.

YT-600 z lahkoto upravlja en operater. YT-600 je lahko opremljen s kamerami in svetilkami, da bi olajšal delovanje iz kombija ali kontrolne sobe. Uporaba YT-600 zmanjšuje stroške čiščenja in ne moti distribucije. YT-600 ima samo električne motorje in ne uporablja nobenih nevarnih olj ali kemikalij, ki bi lahko poškodovale rezervoar. YT-600 je dobavljen v standardni izvedbi z 1,5 Kw črpalko in 630 mm široko šobo z vgrajeno fiksno montirano krtačo. Alternativne črpalke in sesalne šobe lahko opremimo po posebnem naročilu.

Specifikacije (standardna različica):

  • Dimenzije: (L x B x H Blok inc) 950 x 630 x 900 mm
  • Kapaciteta črpalke: 600 l / min
  • Hitrost: 0,3 m / s
  • Poraba energije: 2,0 kW Teža približno 100 kg izven vode

Vas zanima več o robotskih industrijskih čistilcih?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas