WEDA VR50

Nov učinkovit čistilec za manjše vodne rezervoarje

V sedanjih časih se pomembnost varčevanja z vodo stalno povečuje. Tradicionalno čiščenje vseh vrst rezervoarjev se je po spraznitvi opravljalo ročno. Zaradi varnostnih tveganj za zaposlene in nepotrebne odpadne vode v večini sveta to ni več sprejemljivo.

Alternativa s potapljači postaja vse manj priljubljena zaradi višjih stroškov in varnosti. Redki potrošniki, ki uživa misel o potapljačih v svoji pitni vodi.

Podvodni čistilci Weda omogočajo čiščenje vseh vrst rezervoarjev in popolnoma preprečijo vstop ljudi. Poleg tega se veliko vode reši. V mnogih primerih predelana voda.

Weda VR-50 je v mnogih pogledih manjša različica VR-600. Posebej je zasnovan za manjše rezervoarje in rezervoarje, kjer je dostop z našim večjim čistilcem omejen zaradi manjših dostopnih jaškov, omejeno zaradi malo prostora med stebri v rezervoarju itd. Weda VR-50 je daljinsko voden in opremljen s fiksno vgrajeno kamero in lučjo. Črpanje dosežemo s podvodno drenažno črpalko s 1.3kW moči, kapacitete kar do 600 l / min.

VR-50 deluje na 1-fazni 230V sistem. Ni potrebe po tri fazni napetosti kot pri večjih čistilcih. To v povezavi z dejstvom, da lahko čistilec in kontrolno omarico prestavlja in uporablja ena oseba, naredi VR-50 zelo primeren čistilec za veliko število aplikacij.
Za aplikacije v agresivnih vodah je aluminijasto ohišje mogoče zaščititi z anodiziranjem ali epoksi premazom.

Do sedaj so bile tipične uporabe čistilca v manjših rezervoarjih pitne vode in manjših industrijskih rezervoarjih različnih vrst.

Vas zanima več o robotskih industrijskih čistilcih?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas