WEDA VR600

Za čiščenje pitne vode v rezervoarjih in vodnih stolpih

Tradicionalni procesi čiščenja so pomenili, da je treba vodne stolpe in rezervoarje pitne vode izprazniti, ročno čistiti ali v njih poslati potapljače. V obeh variantah običajnega čiščenja mora biti rezervoar izključen iz sistema, kar lahko povzroči večje motnje v glavnem sistemu vodo oskrbe. Praznjenje rezervoarja je dolgotrajen postopek in čiščenje je delovno intenzivno.

Pošiljanje potapljačev v pitno vodo tudi pomeni tveganje za onesnaženje vode. Ko smo razvili VR-600, smo hoteli načrtovati vozilo, ki bi lahko učinkovito čistilo, ne da bi morali zapreti rezervoar in brez da bi vstopalo osebje v rezervoar.

VR-600 je daljinsko krmiljen in opremljen z vrtljivimi ščetkami in močno črpalko, ki direktno izčrpava vse usedline – brez povzročanja motnosti vode v rezervoarju. VR-600 je opremljen z video kamero, ki olajša pregled notranjosti rezervoarja. Celoten proces čiščenja je lahko video dokumentiran in tako stranka tudi vidi stanje rezervoarja .

Specifikacije:

  • Dimenzije (L x Š x V): 735 x 595 x 400 mm
  • Kapaciteta črpalke: 70 m3 / h
  • Hitrost vožnje: variabilna od 0,5 do 10 m / min, odvisno od gostote in nakopičenosti sedimenta.
  • Poraba energije: 2,3 kW
  • Drugo: premična video kamera visoke ločljivosti z nagibanje levo/desno ter gor/dol. Delovanje s spremenljivimi hitrostmi krtač, uporaba preko
  • LCD zaslona s pilotom.

Vas zanima več o robotskih industrijskih čistilcih?

Stopite v kontakt z nami in pripravili bomo ponudbo po vaših željah.
Kontaktirajte nas